MENNESKEKROPPEN ER ET MESTERVERK!

Den kan oppnå en imponerende hurtighet, smidighet og styrke, samtidig som den er finstemt i sin kompleksitet. Menneskekroppen er bygd opp av omtrent 75 trillioner celler! Celler er liv og celler lever. Du er her fordi hver eneste celle i kroppen din har en spesiell funksjon og en veldig spesifikk jobb og gjøre. Det finnes mange forskjellige celletyper, og hver og en av dem jobber for å holde kroppens funksjoner i orden. Dette gjør menneskekroppen til noe enestående blant alle arter på jorda! Dessuten overgår den alt vi mennesker noen gang har skapt.

Reflexologi

Er en behandlingsmåte som styrker både fysisk og mentalt.

En reflexolog fokuserer på helheten i kroppen, løser opp blokkeringer, stimulerer de indre organers- og nervesystemets funksjoner og øker blodsirkulasjonen. Reflexologi er et flott redskap for kartlegging av evt lidelser. Behandleren er opptatt av å finne årsaken til symptomene.

shutterstock_280146965

Klassisk muskelmassasje

Er en dyp massasje som stimulerer hud, nerver og kjertler, blodomløp og lymfesystemet.

Massasjen vinkles inn til den personen som skal motta massasjen
mht tilstanden. Det foretas alltid en utspørring under første konsultasjon mht evt prolapser, hodepine, ryggplager, «musearm», blodtrykk, hjerteproblem, allergier, diabetes, andre «vondter», søvnløshet etc. for så å utføre en massasje eller behandlingsopplegg som passer for vedkommende. Alt må tas hensyn til.

Hva dyp massasje gjør med kroppen:

En følelse av velvære, avslappende, befriende, godt/vondt, nullstiller kroppen, bedre søvn, roer ditt indre, reaksjoner av innestengte følelser som får utspring i form av gråt/sinne, godt for hud, nerver, muskler, blodomløp, lymfersystem, hjelper kroppen med å få ut avfallstoff… Ja fordelen med dyp massasje er mange!

shutterstock_49636903

Koppingsmassasje

Er en form for dyptgående massasje. Under behandlingen benyttes glasskopper med en gummibelg på oljesmurt hud og koppen dras langs musklene. Det skapes et undertrykk/vakum. Huden blir rød og varm som følge av økt blodsirkulasjon. Noen personer kan få enkelte «sugemerker» og vil merke en ømhet i noen dager.
Ved gjentagelse av koppingsmassasje vil ikke «sugemerker» oppstå pga bedring i blodsirkulasjonen og en bedre tilstand i muskulaturen. Koppingsmassasje kan med fordel kombineres med andre behandlingsformer og massasjer.

Koppingsmassasje øker blodsirkulasjonen i hud, muskler og bindevev. Blodomløpet er kroppens transportsystem, og skal hele tiden være i sirkulasjon for å forsyne organer og muskulaturen med oksygen og næring.

Koppingsmassasje er muskelavslappende, utrensende og hjelper kroppen med å få ut avfallsstoffer.

shutterstock_276629492

Triggerpunkt

Er en effektiv behandlingsmetode og er ypperlig å bruke sammen med dyp massasje for å løse opp ekstra spent muskulatur.

Et triggerpunkt er et hyperirritabelt punkt i muskelen, og et aktivt triggerpunkt er alltid ømt når man tar på det. Det kan også gi utstrålende smerte til en annen del av kroppen.

  • Årsaker til triggerpunkt kan være:
  • Akutt overbelastning av en muskel
  • Langvarig uttretthet av en muskel
  • Monotont arbeid/inaktiv
  • Trekk/kulde
  • Traume
  • Stress m.m.
shutterstock_202185427

Coaching

Coaching er samtaler og metoder for å få klarhet, inspirasjon og videre framdrift i alle deler av livet.

Coaching

Priser

Klassisk muskelmassasje / Triggerpunktsbehandling og Reflexologi fra 60 min hele kroppen kr 1000,-
Dette er et helhetsprogram som løser opp i ekstra spente muskler, balanserer kroppens energier og elementer og får den til å bli frisk på en unik måte. Brukes i alle type tilfeller av hverdagsvondter til utbrenthet, depresjon, angst og psykiske plager.

Klassisk muskelmassasje / Triggerpunktsbehandling og Reflexologi, overkroppen fra 50 min kr 800,-

Klassisk muskelmassasje hele kroppen fra 50 min kr 700,- Denne behandlinger løser opp i stramme muskler og gir kroppen en god indre ro.

Klassisk muskelmassasje/ Triggerpunktsbehandling fra 20 min på nakke/rygg 600 kr,-

Koppingsmassasje kr 300,-

Reflexologi fra 20 min 500 kr,-

Coaching fra 1 time 600 kr,-

Kostveiledning / Scanning av kroppen fra 1 time 600 kr,-

Scanning av kroppen 50 kr,-