MENNESKEKROPPEN ER ET MESTERVERK!

Den kan oppnå en imponerende hurtighet, smidighet og styrke, samtidig som den er finstemt i sin kompleksitet. Menneskekroppen er bygd opp av omtrent 75 trillioner celler! Celler er liv og celler lever. Du er her fordi hver eneste celle i kroppen din har en spesiell funksjon og en veldig spesifikk jobb og gjøre. Det finnes mange forskjellige celletyper, og hver og en av dem jobber for å holde kroppens funksjoner i orden. Dette gjør menneskekroppen til noe enestående blant alle arter på jorda! Dessuten overgår den alt vi mennesker noen gang har skapt.

Reflexologi

Er en behandlingsmåte som styrker både fysisk og mentalt.

En reflexolog fokuserer på helheten i kroppen, løser opp blokkeringer, stimulerer de indre organers- og nervesystemets funksjoner og øker blodsirkulasjonen. Reflexologi er et flott redskap for kartlegging av evt lidelser. Behandleren er opptatt av å finne årsaken til symptomene.

 

shutterstock_280146965

Klassisk muskelmassasje

Er en dyp massasje som stimulerer hud, nerver og kjertler, blodomløp og lymfesystemet.

Massasjen vinkles inn til den personen som skal motta massasjen
mht tilstanden. Det foretas alltid en utspørring under første konsultasjon mht evt prolapser, hodepine, ryggplager, «musearm», blodtrykk, hjerteproblem, allergier, diabetes, andre «vondter», søvnløshet etc. for så å utføre en massasje eller behandlingsopplegg som passer for vedkommende. Alt må tas hensyn til.

Hva dyp massasje gjør med kroppen:

En følelse av velvære, avslappende, befriende, godt/vondt, nullstiller kroppen, bedre søvn, roer ditt indre, reaksjoner av innestengte følelser som får utspring i form av gråt/sinne, godt for hud, nerver, muskler, blodomløp, lymfersystem, hjelper kroppen med å få ut avfallstoff… Ja fordelen med dyp massasje er mange!

shutterstock_49636903

Koppingsmassasje

Er en form for dyptgående massasje. Under behandlingen benyttes glasskopper med en gummibelg på oljesmurt hud og koppen dras langs musklene. Det skapes et undertrykk/vakum. Huden blir rød og varm som følge av økt blodsirkulasjon. Noen personer kan få enkelte «sugemerker» og vil merke en ømhet i noen dager.
Ved gjentagelse av koppingsmassasje vil ikke «sugemerker» oppstå pga bedring i blodsirkulasjonen og en bedre tilstand i muskulaturen. Koppingsmassasje kan med fordel kombineres med andre behandlingsformer og massasjer.

Koppingsmassasje øker blodsirkulasjonen i hud, muskler og bindevev. Blodomløpet er kroppens transportsystem, og skal hele tiden være i sirkulasjon for å forsyne organer og muskulaturen med oksygen og næring.

Koppingsmassasje er muskelavslappende, utrensende og hjelper kroppen med å få ut avfallsstoffer.

shutterstock_276629492

Triggerpunkt

Er en effektiv behandlingsmetode og er ypperlig å bruke sammen med dyp massasje for å løse opp ekstra spent muskulatur.

Et triggerpunkt er et hyperirritabelt punkt i muskelen, og et aktivt triggerpunkt er alltid ømt når man tar på det. Det kan også gi utstrålende smerte til en annen del av kroppen.

  • Årsaker til triggerpunkt kan være:
  • Akutt overbelastning av en muskel
  • Langvarig uttretthet av en muskel
  • Monotont arbeid/inaktiv
  • Trekk/kulde
  • Traume
  • Stress m.m.
shutterstock_202185427
Ingunn

Behandlinger utført av Ingunn

 Koppingsmassasje. Kr 300,-

Reflexologi. Kr 500,-

Klassisk muskelmassasje + Triggerpunktsbehandling + evt Kopping 30 min nakke/rygg. 30 min | Kr 600,-

Klassisk muskelmassasje hele kroppen. 60 min | Kr 700,-

Klassisk muskelmassasje + Triggerpunktsbehandling + Body-sds teknikk evt kopping 60 min nakke/rygg + rygg/nakke/armer. 60 min | Kr 800,-

Klassisk muskelmassasje, Triggerpunktsbehandling, Body-sds teknikk, Reflexologi evt Koppingsmassasje hele kroppen. Fra 60 til 90 min | Kr 1000,-

En omgang med dyp massasje som er tilrettelagt DEG, gjør underverk for din kropp både fysisk og mentalt. Vi tilbyr Klassisk muskelmassasje og andre behandlingsopplegg. Dette tilrettelegges ut i fra DIN tilstand når du kommer til oss. Noen trenger bare å kjenne en god velvære som roer kropp og sinn, mens andre har også vondt der de ønsker å kvitte seg med.

Nordin

Behandlinger utført av Nordin

Reflexologi / evt Triggerpunktbehandling / Koppingsmassasje. Kr 60 Min | Kr 1000,-